top of page

Pulpă de miel de lapte

Impresionează orice audiență și fii gata pentru o experiență culinară excelentă, în doar câteva minute. 

Carnea de miel a fost condimentată, ambalată într-o folie specială și vidată, după care a trecut printr-o baie de apă fierbinte (sub 100 grade Celsius), unde a stat un timp îndelungat, la temperatură constantă.

Astfel, carnea este gătită uniform și perfect. După gătire, produsul este răcit și păstrat în ambalajul original până la consumator, asigurând igienă maximă și eliminând orice risc de contaminare.

 

Carnea din Pulpa de miel de lapte, datorită alimentației exclusiv pe baza de lapte matern, este suculentă și puțin mai grasă decât cea a unui miel destinat sacrificării pentru masa de Paște.

Carnea este fragedă, iar textura acesteia este mai puțin ațoasă, decât un miel obișnuit.

Sugestie de preparare: 

Cuptor: Îndepărtați folia de plastic și introduceți produsul în cuptorul preîncălzit pe o tavă de gătit la 220 de grade, timp de 18 minute.

Cuptor cu microunde: Îndepărtați folia de plastic și introduceți produsul în cuptorul cu microunde la 880W, timp de 10 minute. 

Ingrediente:

Pulpă de miel (85%), apă, ulei de măsline extravirgin (2,5%), suc de lămâie, sare, cimbru, piper, colorant (caramel natural), dextroză, agent de îngroșare (caragean), fibră de portocală, antioxidant (ascorbat de sodiu).

Cantitate 650 g

           Ne găsești aici: Kaufland, Carrefour, Auchan, Selgros, Sezamo, Freshful.

bottom of page