top of page

Carne de vita pulled

Impresionează orice audiență și fii gata pentru o experiență culinară excelentă, în doar câteva minute.  Carnea de vită,  gatită lent la o temperatură constantă, mai mică de 100 °C, este gata in doar 25 de minute. Bucură-te de o carne suculentă și fragedă și pregătește-te să primești complimente fără efort!

Sugestie de preparare: 

  1. Cuptor (cu convecție) - 180 °C, timp de 25 minute; îndepartați folia de plastic, așezați carnea de vită într-un vas termorezistent și introduceți în cuptorul preîncalzit, pe raftul mijlociu.

  2.  Cuptor cu microunde: îndepartați folia de plastic, așezați carnea de vită într-un recipient acoperit și încălziți la 900 wați timp de 4 minute sau la 600 wați timp de 10 minute.

Sugestie de servire

Desfaceți carnea în fâșii, folosind 2 furculițe. Serviți ca friptură cu garnitura preferată sau tăiați carnea în felii groase și serviți în burger sau sendviș, împreună cu legume feliate.

Ingrediente:

Spată de vită marinată 98% (spată de vită dezosată 85%, marinadă 13% (apă, amidon de orez, sare, maltodextrină, corector de aciditate: carbonat de sodiu; stabilizator: difosfați; extracte de condimente, fum de lemn de fag)), sos condimentat 2% (condimente (conțin MUȘTAR), sare, zahăr, aromă de fum). 

Cantitate 550 g

bottom of page