top of page

Mezzelune Dovleac & Mozzarella

Prospețimea piurelui de dovleac, întâlnește cremozitatea amestecului gătit lent dintre unt, sâmântână și salvie, în această compoziție delicioasă și irezistibilă. Aromele delicioase sunt cuprinse într-o formă Mezzeluna de paste cu textură mătăsoasă, la care este imposibil de rezistat.  Această rețetă este inspirată din regiunea Emilia Romagna, cunoscută pentru plantațiile tradiționale de dovleac, completată de una dintre cele mai populare brânzeturi din Italia - mozzarella. La fiecare mușcătură vei călători pe întreg teritoriul italian. 

Regiunea italiană asociată acestei rețete: 

Această rețetă este inspirată din regiunea Emilia Romagna, cunoscută pentru plantațiile tradiționale de dovleac, completată de una dintre cele mai populare brânzeturi din Italia – mozzarella. La fiecare mușcătură vei călători pe întreg teritoriul italian. 

Sugestie de preparare: 

  1. Adaugați pastele în apă clocotită. 

  2. Fierbeți ușor timp de 4 minute. 

  3. Scurgeți pastele. 

  4. Adaugați ulei de măsline extravirgin sau sosul preferat și serviți imediat. 

  5. Presărați Parmigiano Reggiano ras. 

Nota: nu încercați să dezlipiți pastele înainte de fierbere. 

 

Ingrediente:

Umplutură (60%): dovleac 41,3%, smântână (LAPTE), pesmet (făină de GRÂU moale, sare, drojdie), ulei de floarea soarelui, brânză Mozzarella 5,19% (LAPTE, sare, cheag), brânză tare rasă 4,8% (LAPTE, sare, cheag), apă, unt (LAPTE), zahăr, sare, făină de orez, amidon de porumb, salvie, piper negru.  

Paste (40%): făină de GRÂU moale, OU 28,5%, gris de GRÂU dur. 

Poate conţine urme de SOIA, MUȘTAR, PESTE, CRUSTACEE și NUCI. 

Cantitate 250 g

bottom of page