top of page

Pui copt

Pui la cuptor în suc propriu, condimentat cu ierburi fine. 

Impresionează orice audiență și fii gata pentru o experiență culinară excelentă, în doar câteva minute.  Carnea de pui,  gatită lent la o temperatură constantă este gata în doar 10 minute. Bucură-te de o carne suculentă și fragedă și pregătește-te să primești complimente fără efort!

Sugestie de preparare: 

Cuptor: Îndepărtați folia de protecție. Tăiați puiul în jumătate cu ajutorul foarfecelor de bucătărie, așezați porțiile în tavă și ungeți cu sosul propriu rece. Gățiti timp de 10 minute la 250°C. Stropiți bucățile cu sosul fierbinte și serviți. 

Cuptor cu microunde: Îndepărtați folia de protecție. Tăiați puiul în jumătate cu ajutorul foarfecelor de bucătărie, puneți într-un vas termorezistent cu capac și introduceți în cuptorul cu microunde, la putere medie (650 – 700 W), timp de 10 minute. Întoarceți bucățile de pui și introduceți la cuptor încă 3 minute. Așteptați 1 minut și serviți. 

Sugestie de servire 

Taiați bucăți din pui, pulpe, aripioare sau piept, și consumați împreună cu garnitura preferată. Sau folosiți carnea în diverse preparate precum salată, sendiviș, tortilla. 

 

Ingrediente:

Pui copt (90%) carcasă eviscerată de pui (91%), sare, zaharoză, sos (ulei de floarea soarelui, ulei de masline, condimente, sare). Produsul poate contine urme de OUĂ, SOIA, LAPTE și PRODUSE DERIVATE, SULFIȚI, PEȘTE, CRUSTACEE, MOLUȘTE, ȚELINĂ, MUȘTAR. Fără gluten. 

Cantitate 1 Kg

           Ne găsești aici: Carrefour, Bringo, Sezamo.ro, Glovo, Freshful.ro, Mega Image.

bottom of page