top of page

Piept de vită marinat cu sos BBQ

Impresionează orice audiență și fii gata pentru o experiență culinară excelentă, în doar câteva minute.  Friptura din piept de vită marinat,  gatită lent la o temperatură constantă, mai mică de 100 °C, este gata in doar 25 de minute. Bucură-te de o carne suculentă și fragedă și pregătește-te să primești complimente fără efort!

Ce înseamnă metoda de gătire lentă, sous-vide?


Carnea tăiată, condimentată, ambalată într-o folie specială și vidată se pune sub apă fierbinte (sub 100 °C), unde stă un timp îndelungat, la temperatura constantă. Astfel, carnea este gătită uniform și perfect. După gătire, produsul este răcit și păstrat în ambalajul original până la consumator, asigurând igienă maximă și eliminând orice risc de contaminare. Această metodă de gătire păstrează nutrienții importanți "blocați", obținând astfel o carne suculentă și fragedă, care se topește în gură, cu care poți impresiona orice audiență!

Sugestie de preparare: 

  1. Cuptor (cu convecție) - 180 °C, timp de 25 minute;

  2. Îndepartați folia de plastic și așezați pieptul de vită într-un vas termorezistent.

  3.  Ungeți carnea cu sosul Barbecue și introduceți în cuptorul preîncalzit, pe raftul mijlociu.

  4. Poate fi gătit și pe grătar.

Sugestie de servire

Feliați și serviți alături de garnitura preferată. 

Ingrediente:

Piept de vită marinat 95% (piept de vită 84%, marinadă 11% (apă, amidon de orez, sare, dextroză, corector de aciditate: bicarbonat de sodiu; extracte de condimente), sos condimentat 5% (zahăr de trestie, condimente, sare, sirop de zahăr caramelizat, extracte de condimente, ierburi, colorant: pudră de suc de sfeclă roșie, sare afumată (sare, fum de lemn), corector de aciditate: acid citric). Poate conține urme de MUȘTAR și ȚELINĂ.
Sos Barbecue extra afumat 50g (38,2 ml): zahăr, miere, pastă de roșii, sirop de sfeclă de zahăr, apă, muștar (apă, semințe de MUȘTAR, oțet de coniac, sare, condimente), sare afumată (sare, fum de lemn), amidon modificat, corector de aciditate: acid acetic; usturoi, amestec de whisky, ulei de rapiță, extracte de condimente, extract de MALȚ DE ORZ.

Cantitate 500 g + 50 g

bottom of page